Followers

Friday, May 29, 2009

Kat University of Hertfordshire ni!

Wah....aku sedang menulis blog dari LRC (learning Resource Centre). Tak sangka akhirnya aku berpijak kat bumi London ni. Tak sempat nak masukkan gambar lagi ni. Cuma nak meluahkan keterujaan kat sini je dulu...haha...

Alhamdulillah...kami dilayan dengan baik oleh semua warga kampus ni. Fuh...paling penting tajaan penginapan dan makan lah...best giler...terima kasih kepada Bernice dan Barry yang tak putus2 berusaha nak puaskan hati kami nih....thank you very much....

Setakat ni dah masuk 2 kelas....art and creativity dan jugak design and technology....minggu depan nak lawat sekolah...best r...

Rasanya macam tak nak balik je bila dahduduk sekejap kat sini...haha...tapi mak abah kat umah tetap di ingatan...haha....

Semoga hari terus ceria dan gembira kat sini


p/s: ambil gambar banyak2...nanti baru uploadkan kat sini + doa pada Allah jugak