Followers

Monday, April 19, 2010

Hentian R&R: Gunung Semanggol

Tempat perhentian tetap aku sama ada memandu pulang ke sekolah atau balik ke Kedah ialah hentian Gunung Semanggol ni. Sangat gembira bila dapat berhenti kat sini sebab ada kedai menanti aku. hahaha. Aku dah jadikan kedai Daily Fresh ni sebagai hentian wajib aku sebab ada makanan kegilaan aku kat sini iaitu Waffle....hahaha...oh sedapnya terutama bila makan coklat n blueberry...hahaha (oh tak dilupakan sebungkus jambu batu dan asam). Oh masih terasa kesedapan waffito yang lembut dan panas serta coklat yang sedap tu....hmmmmm...

Untuk sentiasa menjadikan perjalanan ke sekolah sentiasa terasa exciting, maka aku tidak akan makan waffle sepanjang bercuti di rumah. So, apabila tiba masa untuk ke sekolah, rasa berat di hati untuk ke sekolah dapat ditutup dengan rasa gembira nak makan waffle di tengah jalan...hahaha.... sangat teruja! At lest I found a motivator for me to go to school. Oh...inilah satu kelebihan aku dapat megajar di sekolah orang asli ni. Dapat bertemu dengan Daily Fresh yang sangat digemari....its still hikmah disebalik sesuatu...hehehe...walaupun hanya kecil....bersyukur.... ;)

We need to find something that can make we happy...I found mine...how about yours? Find it k ...hahahaha

p/s: I maybe not the best, but I work myself for the best!