Followers

Sunday, November 15, 2009

penantian

Ada beberapa perkara yang masih dalam penantian....rasanya semua budak course aku sama jer...duk tunggu posting mana, tunggu keputusan assignments n tunngu abisnya KISSM...huhu...semuanya memberi debaran..kalau tak banyak pun sikit2 la...huhu...

Paling menakutkan bila fikir pasal nak posting ni...maka kat tempat baru la aku akan pergi nanti...nak kena biasakan diri n nak kena settle down there... hope all will be great...hehe...mana2 tempat tu, cek berserah je lah...da mintak da aritu kan...hehe

Oh..ada lebih kurang dua minngu je lagi nak bersama kawan-kawan kat sini. Pasni semua bawak haluan masing-masing...hm...harap semuanya baik2 belaka...hehehe...apa2 pun mintak maaf n mintak halal makan minum yer...huhuhuhuhu..ok...lets enjoy some more time together :P

p/s: nak sambut raya Haji kat Kota Bharu tahun ni....huhu