Followers

Tuesday, July 14, 2009

Perlukah dipecahkan?


Dengan bangganya (sambil hidung sedikit kembang kuncup) aku mengumumkan yang dua ekor happy bird aku dah berjaya dipenuhkan...yea! Setelah mengambil masa lebih kurang 6 bulan setiap seekor untuk penuh, maka hari ni tamatlah penantian aku...wakaka...
Walaupun tak tahu nilai mereka ni berapa, tapi aku agak bangga la dengan kedua-dua happy bird aku ni...bagus2...satu pencapaian yang sanagat bagus...dengar cakap... Satu yang aku musykil ni ialah nak kosongkan ke tak diorang ni? kalau aku kosongkan bermakna kena start semula dari zero...huhu...agak memeritkan jugak tu...tapi kewangan sangat tidak stabil sekarang ni...menyebabkan aku terpaksa berfikir banyak kali sama ada nak pecahkan diorang ni atau tak...erghh...
p/s: pelik tak bila seseorang tu berubah dan buat sesuatu sembunyi-sembunyi dari kita? em...kenapa ek?