Followers

Tuesday, June 16, 2009

Sharing is Caring

Duduk saja-saja kat umah buat aku rasa nak upload beberapa keping lagi gambar-gambar kat UK aritu. Sorilah ye...budak kampung cam aku ni dapat jejak kaki ke UK, memang la excitednya tu susah nak dipadamkan...haha...Apa-apa pun, Alhamdulillah kami semua bebas dari Influenza A yang tiba-tiba sekarang dah pun menyerang Britain....fuh... Ok...ni lah gambar-gambar tu, sharing is caring :)

1) semasa tunggu bas nak ke London; 2) sebelum berlepas ke London-pakai mask(ye2 je); 3) St. James Park (berhenti solat kat taman ni); 4) 1 badan 5 kepala


Dan lagi:
1)bunga-bungaan yang cantik di musim panas; 2) kat depan De Havilland Campus lawan gusti lengan; 3)Istana Buckingham; 4) dekat Tower of London berlatarkan London Bridge - Nak naik River Cruise


p/s: kalau ada rezeki nak terus travel ke mana-mana je bumi Allah ni. Bestnya!