Followers

Wednesday, June 03, 2009

Lawatan ke Sekolah Orang Putih




Wah...memang berbeza...sangat berbeza....jauhnya nak kejar.... Ok...tu gambaran yang dapat aku berikan selepas buat visit ke sekolah2 di UK ni....Secara jujurnya dari lubuk hati, banyak benda yang telah dipelajari dan dilihat sendiri kat sini. kalau sebelum ni rasa was-was dengan apa yang dipelajari kat dalam kuliah(terutama video yang ditayangkan tu)...la ni aku betul2 percaya...diorang memnag sama macam kat dalam video tu....rasanya masa aku observe kelas tu, sama macam yang aku observe kat dalam video. dari segi class control, classroom rules, displays, creativity in teaching dan bnyak lagi...memnag sahih dan real...


Sayangnya tak dibenarkan tunjuk gambar budak2yang comel tu kat dalam ni...so, terpaksa masukkan gambar2 resources yang ada je....huhu....



p/s: kalau nak tengok gambar2 sekolah dan aksi2 budak2 orang putih kat sekolah mai tengok kat apis yer...hehe...free of charge