Followers

Monday, June 15, 2009

Aku keluar bercuti lagi! - Teluk Batik, Perak-

Akhirnya rancangan aku dengan geng2 lama (asrama SMKDSO) berjalan lancar. Venue kami kali ni ialah Teluk Batik, Lumut Perak. Em...secara ringkasnya tempat ni memang menarik untuk bercuti bersama keluarga. Kalau p dengan geng-geng macam ni rasanya kurang sesuai sebab ramai sangat orang. So, kena pandai-pandai la cari port cam nak pasang khemah dan sebagainya. Kalau main suka ati je, bley wat gaduh tu....haha...

Walaubagaimanapun, kami tetap enjoy sakan gak kat sana. Haha...walaaupun masa on the way tu hujan sket, tapi masa dah sampai da tak ujan da....kami bertolak pukul 11 pagi dan sampai sana lebih kurang pukul 4 (termasuk banyak kali berhenti makan dan sebagainya). View tempat ni memang cantik r. Tak kalah gak r dengan pantai2 lain.

Tak buat apa sangat kat sana. Mandi laut, mandi laut dan mandi laut. Pastu sembang-sembang merapu, gelak-gelak dan kena mengena...haha...takde kerja lain...Tapi best r...bukan selalu leh lepak-lepak camni...lepas ni semua balik ke kampus masing-masing semula...fuh...

Sebelum balik, aku sempat beli 2 helai t-shirt teluk batik sebab RM9 je dan cekak rambut untuk cik Etot...haha...dia nak nagis masa aku tinggal sebelum bertolak tu, so kena beli sesuatu untuk ambik hati dia balik...haha

Lastly, kami sampai umah semula dalam pukul 3 pagi...fuh...agak meletihkan tapi memang best r. Tambah pulak p dengan geng2 yang berkepala sama denganku...maka ianya menjadi lebih happening. haha.... Ni antara gambar-gambar yang diambil kat sana...gambar-gambar masa mandi telah pun disensoredkan....haha..
.

P/s: tetap bemasalah jugak nak cam jalan....huhu...tak nak sesat