Followers

Tuesday, September 22, 2009

Hari Keluarga kali ke -11

Wah...dah masuk tahun ke 11 penganjuran Hari keluarga Hajjah Som dan Haji Ismail...tahniah2... Hari Keluarga ni mengumpulkan semua anak cucu cicit Hajah Som dan haji Ismail ni... Aku ni dah kira generasi ke-3 la iaitu cicit kepada Hajah Som dan haji Ismail... Oh..terlalu banyak susur galur family kalau nak diceritakan so, just cerita secara overall...haha

Kalau tahun lepas penganjuran diambil alih oleh family kami iaitu family anak pertama kepada Hajah Som dan Haji Ismail ni, tahun ni di ambil alih oleh family anak Tok Ndak... Kehadiran tahun ni lebih kurang 200orang ahli keluarga dan banyak jugak aktiviti yang dijalankan...
Walaupun aku tak mampu nak ingat semua nama terutama yang kecik2 (tambah2 trend zaman sekarang letak nama anak panjang2) at least cam muka pun jadilah kan...hehe...semoga keluarga kekal bahagia sampai bila2...amin...
Secara keseluruhan, majlis berjalan lancar dan budak-budak nampaknya sekali lagi dapat duit raya yang banyak terutama sekali kat akhir majlis bila semua yang bekerja kebanyakannya akan bagi duit raya kat depa ni...fuh...untungnya jadi budak2...haha... so, jumpa hari raya kedua tahun depan :) kalau tak silap family Tok Lang ambil alih jadi tuan rumah....




1). banner 2). pendaftaran 3). makan-makan 4). bergambar 5). ucapan aluan tuan rumah 6). hadiah-hadiah untuk aktiviti

Dan lagi:



1). pertandingan mewarna 2). kuiz keluarga 3). Bang Wan n kak ipar dapat cabutan bertuah 4). bakal jurugambar

p/s: sedapnya ketupat palas!!!!!