Followers

Sunday, August 09, 2009

Dulu cinta tiga segi, sekarang: Dedikasi buat teman

Dalam semua orang kat sini sibuk membuat research...aku masih jugak lagi terleka dengan internet...huhu...kesiannya kat aku :( ... Tapi tiba-tiba terbit pulak ilham nak tukar lirik lagu Cinta Tiga Segi dan jadikannya satu dedikasi kepada semua kawan-kawan (isy...sangat pelik kerana kebelakangan ni asyik terasa syahdu je sepanjang semester akhir ni...isy3). Ok...ni lirik yang aku buat, so...nyanyi ikut lagu Cinta Tiga Segi k...haha...layannnnnn...



Tajuk: Dedikasi buat Teman


Bertahun meniti titian ilmu
Kini kita sampai di mercu
Pengalaman mendewasa diriku
Dan juga dirimu


Tapi sayang
Segalanya kan tinggal kenangan
Kita hanya merancang
Tuhan menentukan


(chorus)

Oh teman ingatkah kau kenangan lalu
Sewaktu kita bersama menimba ilmu
Kita melayarkan bahtera persahabatan
Terjalin kukuh satu ikatan


Segala luka
Kita rawat dengan air mata rindu
Sembuh semua duka
Hilanglah prasangka


Andai suatu masa kita bertemu
Luahkanlah rasa rindumu
Namun andai sebaliknya berlaku
Kenang daku dalam doamu


p/s: mungkin kita semua boleh nyanyi ramai-ramai nanti...hahahahahaha....

11 comments:

  1. isk..isk..
    sedih la plak bila baca entry mu kali ni pis...
    mcm x caye je dh hampir 5 thn lebih berjuang...
    sdeynya aku bila teringt nk pisah dgn member2...
    makin dkt habis..
    makin sdih lak..
    OH!

    ReplyDelete
  2. eeh...sedar lak BluezRebelz ni yang dah nak habs ek... tapi nape lak kurang kesedaran nak buat keje ek? confuse tol... xpe2. biar lambat asal selamat...

    to apis lak... banyak kenangan manis dan pahit sepanjang di Darul Naim ek... pengalaman mendewasakan kita

    ReplyDelete
  3. amboi ain...
    byk dosa nk kena minta maap nih.. =)

    ReplyDelete
  4. opsie... xde niat pun cik sob. untuk kebaikan sob gak and of course sorry sangat.

    ReplyDelete
  5. waaa..ade gambar aku..ca ne bunyi lagu ni pih?nak dengar gak...

    ReplyDelete
  6. uto, kalu mu nak dengar, mari la PT1644.
    bole dengar apis buat karaoke lagu nie

    ReplyDelete
  7. owh..ye ke?siapkan la sebelum abis sem nih..baru leh dengar belako...nak gak sep kito ado lagu sendiri..baru hilirr..

    ReplyDelete
  8. thanks for this song apis.walaupun sy x tau camne bunyi lagu ni,tapi still menyentuh hati..huhu..

    ReplyDelete
  9. mcm bukit daaaaaaa barisan kumpulan aku...hikhik

    ReplyDelete

Superb! ;)