Followers

Saturday, June 27, 2009

Sengaja nak upload lagi!

Disebabkan otak aku tengah tepu memikirkan macam mana nak tulis reflection sebab nak kena antar esok, aku dengan sengajanya download gambar-gambar kat UK lagi. Sebagai satu tempat simpanan untuk masa depan. Kot-kot la hilang, bley cari kat sini...huhu...
1). Dataran St. Alban-berehat sebeb penat berjalan, 2). perjalanan pulang dari College Lane
Campus, 3). atas London eye, 4). bunga-bungaan di Trafalgar Square

dan ini lagi gambar-gambar. kali ni aku ada banyak sumber gambar. dah ambil semua gambar dari ahli-ahli trip. Semua sekali aku rasa 1000keping lebih...haha...




1). Ahli lelaki 5orang 2).Madam Mahany dan Mr. Barry tengah rilex-rilex kat tengah padang 3). Aku dan Fathi kat Trafalgar Square 4). Akhirnya payung yang aku bawa bley guna sebab hujan masa hari terakhir..haha (bangganya) 5). Membeli-belah di ASDA
Oppss...ada lagi la...haha




1). Depan pintu masuk penginapan-Travelodge 2). sembang-sembang lepas kelas PE 3). kat Tower of London 4). Dengan Mandy lepas kelas design and technology 5). lagi kat dataran depan Buckingham Palace
p/s: akan upload lagi kalau ada masa...hahaha...jangan buhsan ye(biasala budak kampung pi London)