Followers

Wednesday, June 17, 2009

Alkisah Lompat-melompat di Kota London

Ha...ni satu aktiviti bergambar yang telah melanda ahli-ahli trip di Kota London: bergambar sambil melompat. Aku rasa Ayie lah pelopor kepada aktiviti ni sebelum berjangkit kepada ahli-ahli yang lain termasuklah aku sendiri...haha...yang tak tahan tu, budak pumpuan pun sama naik gak...tak caya tanyalah Ani-pengerusi bergambar sambil melompat wanita (harap Ani tak baca...haha)...tapi memang la best jugak...nampak sempoi je dalam gambaq.

Ha...nak dijadikan cerita, ada salah sorang ahli ni tercedera semasa melompat...kuang3...nak tahu siapa? huh...carilah sendiri...pastu ada jugak yang melompat sampai terangkaat baju2...huh...memalukan...setakat ni hanya ahli2 je yang tahu...haha... Ni antara posing lompat-melompat yang aku dapat dimuatkan...yang selebihnya sensored...haha


Lompat! jangan tak lompat...lepas ni dah tua, dah tak larat dah nak lompat...haha...lagipun bukan selalu boleh lompat dalam gambar kat London ni...huhu





1). Lompatan selepas melawat Madam Tussauds; 2). Lompatan di Trafalgar Square; 3). melompat sebelum perform dikir barat depan lecturer UH; 4). Lompatan baju batik depan hotel Travelodge; 5). Lompat kat dataran pekan St. Alban; 6). separuh lompat di depan Buckingham Palace; 7). Ani dan Yani kat depan bus stop; 8). Lagi lompatan sebelum berjalan tunggu bas nak p makan kat St. Alban

p/s: lompat melompat ni dah bermula sejak kelas PE yang di handle oleh Barry-belajar dynamic in teaching jump masa hari pertama kami sampaiu ke UH