Followers

Thursday, May 14, 2009

pembahagian makanan yang saksama!



Antara beberapa gambar yang diambil sepanjang majlis pembahagian makanan

Meeting dengan Bernice tak jadi hari ni. val sakit. so, bernice terpaksa batalkan hajat dia nak datang jumpa kami....so, kami ubah rancangan....kami bahagi makanan - makanan yang kami beli untuk 15 orang. supaya, semua dapat bawa sama rata-jauhi isu berat beg dan rampasan makanan yang maybe berlaku di airport.

Kiranya aktiviti hari ni ialah sambungan kepada aktiviti beli barang kat Tesco ari tu la....pembahagian nampaknya berjalan lancar....tapi rasanya ada yang bunyi2 macam tak cukup je makanan tu untuk 10 hari....huhu...kena tambah sendiri lah ye...haha... madam mahany pulak kata banyak giler makanan...different point of view...
selepas di timbang secara agak - mengagak, berat untuk makanan yang diberi tu lebih kurang dalam 3 kilogram sorang...hm...agak berat jugak tu...harapnya tak mengaganggu jumlah baju yang nak dibawa lah...hehe

Apapun, semua nampak happy and enjoy the day... Selepas selesai aktiviti membahagi barang ni, kami bergambar kat depan banner (sponsored by Bizandry, thank u). Bukan main suka lagi kawan-kawan aku...huhu terutamanya Ani la...kalau bab ambik-ambik gambaq ni memang dia yang paling terer la...haha...(harap ani tak baca, so dia tak tahu)

kiri dari belakang: Fathi, Bukhari, Aku, Madam Mahany, Ain, Azri dan Adli
kiri duduk: Ilyani, Akmal, Shuhaizani (Ani yang telah dikatakan tadi), Nadzrah, Azrina, Hidayah

Tinggal 12 hari lagi sebelum tarikh kami berlepas ni. Aku belum pack apa-apa lagipun. Hm...selalu wat kerja last minit...huhu...sangat teruk la.... Kami masih meneruskan usaha mencari duit walaupun dah sampai tahap sesak...Leganya dapat ahli-ahli yang kuat bekerja dan kuat berusaha...alhamdulillah.... tewrus berdoa semoga semuanya selamat...amin...

Aku bersama banner yang akan sama-sama dibawa pergi merantau ke UK