Followers

Friday, May 15, 2009

Meeting ke berkelah ni?



Pantai Cahaya Bulan...venue meeting untuk hari ni. Selepas beberapa dekad terperap kat dalam Math lab, akhirnya venue meeting di ubah...huhu...Pantai Cahaya Bulan, baru pertama kali aku lepak kat sini lepas hampir 4 tahun kat Kota Bharu ni. Pemandangan laut agak cantik tapi terlalu crowded dgn kedai dan chalet....walaubagaimanapun, tetap cantik dan menarik untuk santai-santai kat sini sebab mudah la nak dapatkan pape cam makanan ke or tempat teduh.

Seperti biasa, hari ni kami meeting tentang projek terbaru dan persediaan ke UK. Nampaknya saat yang ditunggu-tunggu dah semakin hampir sangat. So, preparation pun kena buat semakin banyak la. Dah la waktu ni jgak kena buat Summative Assessment, so, its very critical for us. Aku ni dah terlalu pemalas sejak kebelakangan ni. Nak sentuh buku pun susah...isy3...kena find ways ni...


Perbincangan hari ni banyak berkisar tentang what will happened there and who will be the reporter and cameraman. Jadi, semuanya dah selesai dengan baik...Semoga semuanya pun berjalan lancar lah...amin..

P/S: Terima kasih yang tak terhingga kepada mak and ayah ayie yang telah sponsor makanan untuk perkelahan ni. Bihun goreng yang sangat sedap dan air oren yang sungguh menggiurkan...hehe...thank u2