Followers

Friday, May 08, 2009

sweet present from sweet children

Sweet present from my pupils:



ha...ni baru nak share kisah sweet yang telah berlaku pada hari last berpraktikum aritu...tiba-tiba teringat nak tulis sebab takut terlupa...hehe...

ceritanya macam ni, aku telah dikejutkan oleh bebudak-bedudak kelas aku...diorang telah bagi surprise present...iaitu toto (sejenis tilam leper bukan spot toto yang judi tu k)... Yang bley jadi surprise tu sebab aku x cakap pun itu last week...maybe budak2 darjah 4 ni dah investigate sendiri kot (agaknya diorang terpengaruh dengan cerita Detective Conan)...sebab tu diorang tau...

Agak terharu la jugak menerima hadiah tu sebab diorang kumpul duit bersama-sama...tak sangka budak darjah 4 bley wat gitu...sesuatu yang diluar jangkaan aku sebab mengikut pengalaman aku, hadiah yang selalu akan dapat mestilah pen, buku, pemadam pensil berbentuk lipstik dan juga pembaris (tak kisah...tetap terima dan hargai jugak). Dah la mak budak student tu datang masa kelas untuk bawa hadiah tu...huhu...malunya...sebab terasa x layak dapat pengahargaan yang seurprise lagu tu....huhu...pape pun sangat appreciate.

Apa pun terima kasih kepada semua pelajar-pelajar kecilku yang comel dan kiut tu k. Nampaknya kita tak dapat nak main sama-sama lagi dalam kelas matematik dan kelas PJ kan...huhu...all the best to all of you

Setakat ni aku masih tak guna lagi untuk lapik tiduq aku...sayang la...hehe...takut akan dipenuhi dengan peta-peta negara diseluruh dunia pulak...tapi tak tau la lama mana akan simpan...pasni tetap akan guna jugak....hahaha